fbpx

 

Ben jij het diëten ook beu? Wil je afvallen en nooit meer bijkomen?

Dan ben je op de juiste plaats!

 

Visie online begeleiding

Wij geloven niet in diëten. Dat kan misschien wat vreemd klinken, komend van een bedrijf dat zich specialiseert in vetverlies.

Stel jezelf eens de volgende vraag: “Hoeveel mensen ken jij die op een dieet geweest zijn, hun doel bereikt hebben EN nadien nooit meer zijn bijgekomen?”. Juist, niet veel of niemand. Diëten werkt niet omdat het altijd gericht is op een korte termijn: snel even die kilo’s verliezen. Waar we meestal niet bij stilstaan, is dat onze voedings- en levensstijlgewoontes de oorzaak zijn van die kilootjes teveel en dat we met een dieet deze helemaal niet aanpassen. Van zodra we die kilo’s kwijt zijn, val je terug in de oude eet- en levensstijlgewoontes en dit waren de gewoontes die ervoor zorgden dat we bijkwamen in de eerste plaats.

Bij Move2Health willen we het anders aanpakken. Hier vind je geen pilletjes of shakes ook geen exotische of magische
dieetprogramma’s. Wat je wel krijgt is vakkundige voedingsbegeleiding die zich richt op vetverlies met een langetermijnvisie. Wij zorgen ervoor dat je jouw doel kan bereiken en dat je lichaamsgewicht stabiel blijft, je hele leven lang.

Of dit vanzelf gaat? Nee, wij verkopen geen sprookjes maar met jouw motivatie en onze kennis en ondersteuning zijn we er rotsvast van overtuigd dat we jouw doel kunnen bereiken en behouden! Wij richten ons op het ontwikkelen van vernieuwde voedings- en levensstijlgewoontes vermits dat dit het enige is dat ervoor zorgt dat je op lang termijn ook effectief je lichaamsvet stabiel kan blijven houden. Dit betekent niet dat we zomaar je gewoontes gaan omgooien, maar dat we stap voor stap te werk gaan om op een onderbouwde manier je gewoontes te transformeren.

Na nog geen 10 maand mijn doel in gewicht bereikt, 31 kg lichter en op weg naar een fit en gezond lichaam, maar vooral een rugzakje vol kennis opgebouwd om met vertrouwen de toekomst in te gaan en niet te hervallen in oude gewoontes!

Anke

Anke

31kg afgevallen

Wat kan je verwachten?

 • Vetverlies met een blijvend resultaat
 • Persoonlijke begeleiding door gediplomeerde coaches
 • Online opvolging via e-mail of sociale media
 • Video’s over: basisprincipes vetverlies, gedragsverandering,…
 • E-Boek over hoe je jouw omgeving vetverlies vriendelijk kan maken
 • Tips over hoe je jouw wilskracht kan versterken
 • Indien gewenst een kracht- of loopschema

 

Vet verliezen hoeft niet perse lastig te zijn!

 

Dream Chaser
55 €
per maand

Eerste maand: 80 euro

Video’s basisprincipes vetverlies

Gedragsveranderingsplan

Berekening energiebehoefte

Kracht- of loopschema

E-book vetverlies vriendelijke omgeving

E-mail begeleiding 1 maal per week

Spartan Turnover
90 €
per maand

Eerste maand: 110 euro

Video’s basisprincipes vetverlies

Gedragsveranderingsplan

Berekening energiebehoefte

Kracht- of loopschema

E-book vetverlies vriendelijke omgeving

E-mail begeleiding elke dag

Hoe verloopt de online begeleiding?

 1. Je meldt je aan voor de online begeleiding.
 2. Wij sturen je de online intake formulieren en de betalingsgegevens door.
 3. Je vult de formulieren in en voert de overschrijving uit.
 4. Wij krijgen de nodige gegevens en starten met het opstellen van een plan van aanpak.
 5. Wij sturen jou de video’s door en alle nodige bestanden om te starten met de online begeleiding. Dit is de dag waarop je maand begeleiding van start gaat.
 6. Afhankelijk van het soort pakket horen we jou frequent en sturen we bij indien nodig. Wij geven praktische tips, gezonde recepten, richtlijnen; samen bespreken we jouw sterktes en mogelijke obstakels,…
 7. Je bereikt jouw doel! 🙂

Werkwijze

Vermits iedereen andere voedings- en levensstijl gewoontes heeft, zal voor iedereen de aanpak anders zijn. We kunnen onze begeleiding in twee grote delen opsplitsen.

Gedragsverandering

De basis van onze M2H methode© is gedragsverandering wat aanleiding geeft tot een blijvend vetverlies. Bij deze methode vragen we aan mensen om volgende zaken bij te houden:

 • Lijst met mogelijke doelen
 • Maandkalender met jouw doelstellingen
 • Obstakels en hoe er juist mee om te gaan
 • Eventueel een voedingsdagboekje

Aan de hand van de informatie die wij krijgen geven we feedback:

 • Bespreking over de verschillende doelstellingen en advies over hoe we deze praktisch kunnen bereiken
 • Feedback over de gemaakte keuzes van voedingsmiddelen: zijn er betere varianten, is de portie goed,… .
 • Recepten voor een caloriearmer (maar minstens even lekkere) gerechten

Door onze opvolging heb je een goeie stok achter de deur, maar krijg je ook veel steun en praktische tips wat het afvallen heel wat gemakkelijker maakt. Horen we jou even niet? Dan kan je zeker eens een mailtje of telefoontje verwachten van ons. Wij zorgen ervoor dat je de voedings- en levensstijlgewoontes creëert waarmee je in eerste instantie vet kan verliezen en later een stabiel lichaamsgewicht mee kan blijven houden.

Gedragsverandering en calorieën bijhouden

Bij deze methode gaan we ook werken op gedragsverandering zoals hierboven staat uitgelegd. Naast het werken aan je voedings- en levensstijlgewoontes ga je bij deze methode ook jouw calorieën bijhouden. Dit kan aan de hand van een gebruiksvriendelijke App die bestaat voor de smartphone, tablet en pc. Wij berekenen hoeveel calorieën je nodig hebt om jouw doel te bereiken.
Door gebruik te maken van de App en zo jouw hoeveelheid calorieën bij te houden krijg jij zeer veel inzicht in je voedingspatroon. Dit zorgt voor bewustwording wat automatisch ook helpt bij de gedragsverandering.
Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt kan je periodiek jouw voeding doorsturen die je via de App bijhield. Zo krijgen wij meer inzicht in je gewoontes en kunnen we bijsturen waar nodig. Bovendien zorgt dit ook voor een grote stok achter de deur.

NEE!
1. De meeste pilletjes, shakes,... werken niet.
2. Ze zijn vaak niet gezond.
3. 95% van de mensen komen weer bij na het volgen van een extreem dieet aan de hand van shakes.
4. Het is vaak niet lekker en niet gemakkelijk vol te houden.
5. Het kost handvol geld.
We willen een ECHTE gezonde voedings- en levensstijl creëren en daar passen shakes en pilletjes niet bij.
Ja, dat is mogelijk. Meer informatie over onze persoonlijke voedingsbegeleiding kan je hier vinden.
Wij werken niet aan de hand van dagschema's. Vermits dagschema's vaak erg veel afwijken van jouw huidige eetgewoontes vallen de meesten na het volgen van de schema's onmiddellijk terug in de oude eetgewoontes. Aan de hand van een video course krijg je alle nodige informatie waarmee je dan zelf stap voor stap jouw eigen "Healthy and Happy" lifestyle mee kan opbouwen!
Stuur ons een e-mailtje of gebruik het onderstaande contact formulier. Dan kunnen wij jou zeker verder helpen met het maken van de juiste keuze!
Nadat we van jou alle nodige gegevens ontvangen hebben sturen we een rekeningnummer door waar het bedrag moet gestort worden.
Het opstellen van het gedragsveranderingsplan en de intake e-mails nemen in het begin heel wat meer tijd in. Bovendien heb je de eerste maand vaak de meeste vragen en hebben wij dus ook meer tijd nodig om deze te beantwoorden.
Ja, je kan maandelijks veranderen van pakket. Stel dat je al 4 maand het Goal Slayer pakket hebt en het gaat zeer goed en je hebt minder opvolging nodig, dan kan je overstappen naar het Dream Chaser pakket.
Je abonnement kan je maandelijks verlengen. Er is geen automatische verlenging. Op het einde van de maand vragen we om voor de start van de nieuwe maand het bedrag te storten voor de opvolgmaand.
Hoezo opzeggen? 🙁 Natuurlijk vinden we het zeer jammer dat je jou niet goed voelt bij onze online begeleiding. Wij zijn van mening dat beide partijen voordeel eruit moet halen, anders is het inderdaad beter om de begeleiding te stoppen. Als je wilt opzeggen volstaat het om iemand van het Move2Health team een mailtje te sturen of te bellen. Dan stopt de begeleiding. Er is dus geen opzegtermijn, zo geven we jullie een zo groot mogelijke flexibiliteit.

Contact

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Welk pakket zou je willen?
Dream ChaserGoal SlayerSpartan TurnoverIk weet het nog niet

Onderwerp

Bericht