fbpx

 

Ben jij het diëten ook beu? Wil je afvallen en nooit meer bijkomen?

Dan ben je op de juiste plaats!

 

Visie online begeleiding

Wij geloven niet in diëten. Dat kan misschien wat vreemd klinken, komend van een bedrijf dat zich specialiseert in vetverlies.

Stel jezelf eens de volgende vraag: “Hoeveel mensen ken jij die op een dieet geweest zijn, hun doel bereikt hebben EN nadien nooit meer zijn bijgekomen?”. Juist, niet veel of niemand. Diëten werkt niet omdat het altijd gericht is op een korte termijn: snel even die kilo’s verliezen. Waar we meestal niet bij stilstaan, is dat onze voedings- en levensstijlgewoontes de oorzaak zijn van die kilootjes teveel en dat we met een dieet deze helemaal niet aanpassen. Van zodra we die kilo’s kwijt zijn, val je terug in de oude eet- en levensstijlgewoontes en dit waren de gewoontes die ervoor zorgden dat we bijkwamen in de eerste plaats.

Bij Move2Health willen we het anders aanpakken. Hier vind je geen pilletjes of shakes ook geen exotische of magische
dieetprogramma’s. Wat je wel krijgt is vakkundige voedingsbegeleiding die zich richt op vetverlies met een langetermijnvisie. Wij zorgen ervoor dat je jouw doel kan bereiken en dat je lichaamsgewicht stabiel blijft, je hele leven lang.

Of dit vanzelf gaat? Nee, wij verkopen geen sprookjes maar met jouw motivatie en onze kennis en ondersteuning zijn we er rotsvast van overtuigd dat we jouw doel kunnen bereiken en behouden! Wij richten ons op het ontwikkelen van vernieuwde voedings- en levensstijlgewoontes vermits dat dit het enige is dat ervoor zorgt dat je op lang termijn ook effectief je lichaamsvet stabiel kan blijven houden. Dit betekent niet dat we zomaar je gewoontes gaan omgooien, maar dat we stap voor stap te werk gaan om op een onderbouwde manier je gewoontes te transformeren.

Na nog geen 10 maand mijn doel in gewicht bereikt, 31 kg lichter en op weg naar een fit en gezond lichaam, maar vooral een rugzakje vol kennis opgebouwd om met vertrouwen de toekomst in te gaan en niet te hervallen in oude gewoontes!

Anke

Anke

31kg afgevallen

Wat kan je verwachten?

 • Vetverlies met een blijvend resultaat
 • Persoonlijke begeleiding door gediplomeerde coaches
 • Online opvolging via e-mail of sociale media
 • Video’s over: basisprincipes vetverlies, gedragsverandering,…
 • E-Boek over hoe je jouw omgeving vetverlies vriendelijk kan maken
 • Tips over hoe je jouw wilskracht kan versterken
 • Indien gewenst een kracht- of loopschema

 

Vet verliezen hoeft niet perse lastig te zijn!

 

Dream Chaser
55 €
per maand

Eerste maand: 80 euro

Video’s basisprincipes vetverlies

Gedragsveranderingsplan

Berekening energiebehoefte

Kracht- of loopschema

E-book vetverlies vriendelijke omgeving

E-mail begeleiding 1 maal per week

Spartan Turnover
90 €
per maand

Eerste maand: 110 euro

Video’s basisprincipes vetverlies

Gedragsveranderingsplan

Berekening energiebehoefte

Kracht- of loopschema

E-book vetverlies vriendelijke omgeving

E-mail begeleiding elke dag

Hoe verloopt de online begeleiding?

 1. Je meldt je aan voor de online begeleiding.
 2. Wij sturen je de online intake formulieren en de betalingsgegevens door.
 3. Je vult de formulieren in en voert de overschrijving uit.
 4. Wij krijgen de nodige gegevens en starten met het opstellen van een plan van aanpak.
 5. Wij sturen jou de video’s door en alle nodige bestanden om te starten met de online begeleiding. Dit is de dag waarop je maand begeleiding van start gaat.
 6. Afhankelijk van het soort pakket horen we jou frequent en sturen we bij indien nodig. Wij geven praktische tips, gezonde recepten, richtlijnen; samen bespreken we jouw sterktes en mogelijke obstakels,…
 7. Je bereikt jouw doel! 🙂

Werkwijze

Vermits iedereen andere voedings- en levensstijl gewoontes heeft, zal voor iedereen de aanpak anders zijn. We kunnen onze begeleiding in twee grote delen opsplitsen.

Gedragsverandering

De basis van onze M2H methode© is gedragsverandering wat aanleiding geeft tot een blijvend vetverlies. Bij deze methode vragen we aan mensen om volgende zaken bij te houden:

 • Lijst met mogelijke doelen
 • Maandkalender met jouw doelstellingen
 • Obstakels en hoe er juist mee om te gaan
 • Eventueel een voedingsdagboekje

Aan de hand van de informatie die wij krijgen geven we feedback:

 • Bespreking over de verschillende doelstellingen en advies over hoe we deze praktisch kunnen bereiken
 • Feedback over de gemaakte keuzes van voedingsmiddelen: zijn er betere varianten, is de portie goed,… .
 • Recepten voor een caloriearmer (maar minstens even lekkere) gerechten

Door onze opvolging heb je een goeie stok achter de deur, maar krijg je ook veel steun en praktische tips wat het afvallen heel wat gemakkelijker maakt. Horen we jou even niet? Dan kan je zeker eens een mailtje of telefoontje verwachten van ons. Wij zorgen ervoor dat je de voedings- en levensstijlgewoontes creëert waarmee je in eerste instantie vet kan verliezen en later een stabiel lichaamsgewicht mee kan blijven houden.

Gedragsverandering en calorieën bijhouden

Bij deze methode gaan we ook werken op gedragsverandering zoals hierboven staat uitgelegd. Naast het werken aan je voedings- en levensstijlgewoontes ga je bij deze methode ook jouw calorieën bijhouden. Dit kan aan de hand van een gebruiksvriendelijke App die bestaat voor de smartphone, tablet en pc. Wij berekenen hoeveel calorieën je nodig hebt om jouw doel te bereiken.
Door gebruik te maken van de App en zo jouw hoeveelheid calorieën bij te houden krijg jij zeer veel inzicht in je voedingspatroon. Dit zorgt voor bewustwording wat automatisch ook helpt bij de gedragsverandering.
Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt kan je periodiek jouw voeding doorsturen die je via de App bijhield. Zo krijgen wij meer inzicht in je gewoontes en kunnen we bijsturen waar nodig. Bovendien zorgt dit ook voor een grote stok achter de deur.

Contact

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Welk pakket zou je willen?
Dream ChaserGoal SlayerSpartan TurnoverIk weet het nog niet

Onderwerp

Bericht